onsdag, april 11, 2007

Vik min tvätt

Har precis kommit hem från en 2 timmar långt pass blandat med dans, core och lite stretch. Damn I'm tired! Men man blir som trött på ett sånt himla skönt sätt. Men den där dansen.. hm.. inte riktigt min grej.

Passet hette Nike Rockstar Workout Dancehall. Ja man hör ju, det var exakt lika krångligt som det lät. Grejen är ju att jag tycker ju att det är himla roligt att dansa och jag skulle så gärna vilja ha lite mer koordinationsförmåga och vara mycket smidigare. But noo. Well, med mig i klassen så får ju i alla fall de andra känna sig lite extra duktig. Det är ju alltid något!

Coren var hemsk. I alla fall mot bålmusklerna. Fast det var riktigt roligt! Men damn vilken träningsvärk jag kommer ha i morgon! På slutet av stretchen så var det avslappning och satan var skönt det var. Den fick det hårda trägolvet att kännas som en hästenssäng och det var inte långt ifrån att jag somnade! Mera sånt!

Jag kanske ska försöka ladda ner någon avslppningsskiva att somna till? Först och främst måste jag i alla fall vika all tvätt som ligger på sängen och blockerar, om det överhuvudtaget ska bli något sova av. Blää...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Anneli, Anneli Nike är ju AP-JÄKLA-ASROLIGT!!!!! ´Har nyss varit på det och skakat rumpan(snacka om gung)...=)

Anneli sa...

Haha ja du ganska har talang för sånt där!! Men icke jag=) Kanske om jag hänger med från första veckan! Kraam!