torsdag, mars 29, 2007

What to wear?

Jag blir lycklig i hela kroppen när det är så här fint väder ute! Länge har det varit fint också! Hoppas att det kommer att vara så här fint läänge till och att det också blir en kanonfin sommar! Med tanke på vilket rykte det jämtländska sommarvädret har så kanske man inte ska hoppas för mycket. Men jag håller tummarna i alla fall!

Jag har funderat på att ta fram cykeln. Men jag vet att om jag så mycket som snuddar cykelpedalen med foten så kommer ett ondskefullt litet moln hänga sig över huvudet på mig och kasta ner en halvmeter snö, bara för att jävlas! Och jag tycker om den vår vi har fått nu lite för mycket för att det ska få hända. Så jag kommer att låta cykeln stå tills vi har fått klartecken om att våren är här för att stanna!

Ikväll är det klubbkväll på Makeupstore. Jag har lurat med mig Karin från jobbet att följa med! Har aldrig varit på någon sådan förut, så det ska bli intressant och se. Minna och Grete ska också dit! Jag tänkte passa på att köpa lite smink som jag kan ha på lördag. Då ska Karin ha 40 års fest och det är glitter & glamourtema. Det är väl egentligen ingen konst att få huvuddelen att se lite glittrig och glamourig ut.

Men vad fan ska man ha på sig?

Det verkar dessutom som att folk tänker vara seriösa och ha en hel glitter/glamour-outfit på sig, och det gillas inte! Jag ska ner en sväng på stan i dag eller i morgon. Men hittar jag inget vettigt så får jag köpa en fjäderboa på Hobbyboden och vara nöjd sen!

Förslag mottages dock tacksamt!

2 kommentarer:

Grete sa...

Haha Minna har en helt galen rosa peruk du kan låna, den gör liksom hela jobbet :-) Hoppas du får skoj iaf. Kraam

Anonym sa...

Blogga oftare! =) Minna